С "помниш ли когато..."
почва всичко дето
прави ни богати.
... и да знаеш, че когато
на привършване
е вече наш'то бъдеще,
пак ще можем в ято
да летим със спомени
и отново да накацаме,
стрехите да постържем
на познати покриви,
да посрещнем заедно
залезите златни.