Внезапна Смърт
Казват, милостива Смърт била -
внезапната!... Когато няма Време
да изповядам в себе си Греха!...
Но не изпитал ужас пред Смъртта,
милувка за раздяла как ще взема?...
Добре, че Бог отсъжда вместо мен,
помага във дилемата ми трудна!...
Не искам да изтлявам бавно в тлен,
но жал копнея в сетния си ден!...
И в нов Живот, дано да се пробудя!...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени