От светлите звезди в небето
се спуска чувство за безкрайност.
От нежно цвете във полето
наднича слънчевата тайност.
По стъпките на дните сиви,
оставени по път далечен,
мечтите водят ни красиви
към свят добър и по-човечен.
© Никола Апостолов Всички права запазени
"От нежно цвете във полето
наднича слънчевата тайност".
Поздрави!