18.02.2009 г., 9:30 ч.

Вода 

  Поезия » Философска
853 0 5
Сега или утре.
Никога вече - завинаги.
Някъде просто изчезва брега...
И всичко,  което зовеме реално
се влива в предвечната дива и бистра вода.

© Диана Бойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??