Ако съм войн,
то е на светлината,
буйна съм като реката,
понякога съм доста смахната
и много устата.
Ако съм войн,
то е на светлината
обичам самотата,
претворявам красотата,
обичам водата,
аз съм Жената,
моята стихия е Земята.
Ако съм войн приемам -
от всяка битка с любов се съвземам.
© Жанет Георгиева Всички права запазени