Стани! Войн
от светлина стани,
от дълбок сън се
събуди и света
покори със сърце -
пълно с любов
и с надежда, като
тих благослов!...
Благата вест дойде-
озари се с радост
и щастие моето
лице! Вяра! Вяра!
Пее моето сърце и
благославям живота
с химн от песни
хвалебствени-
светлината изгря
в душа ми!... Стани!
Стани войн от
светлина - мой
другар, мой приятел-
любим мой мечтател!
© Нако Наков Всички права запазени
Просто още не е публикуван...