Какво, че днес
е зима във косата,
че и бразди се гонят по лицето?
Аз знам какво видяла е главата...
Върти се на живота колелцето.
Върти се то
към бъдещето свое
и всеки ден е побелял от грижи.
Но пия аз сиропа от алое,
за да може в мен духът ми да се движи.
Отдавна знам
какво дори ме чака.
Приготвил съм и бялата си риза,
но искам времето да ме почака...
За горе късно ще поискам виза.
© Никола Апостолов Всички права запазени
Благодаря за вниманието и за оценката.Желая ви лека и спорна седмица!!