Трохичка след трохичка, животът отминава...
Коричка след коричка, духът смел остава...
Мечта след мечта, най-верният приятел...
Заради мене се гмурва в мрачината...
Изплува и се оглежда в светлината...
На земята всичкия кураж събира...
Все едно къде, все едно как застива...
С криле и истинско озарение е...
На душата ми дар е, все едно какъв е...
© Мариола Томова Всички права запазени