Все още вярвам на вълшебства,
пораснала съм мъничко, е, да...
Дали от този сняг е толкоз светло,
или пък ще се случват чудеса...
На прага сме на Коледа и ето,
вярата в доброто в мен расте
и стопля се за мъничко сърцето
от нежната усмивка на дете...
Наивно е да вярвам на вълшебства,
пораснала съм мъничко, е, да...
Но знам, че тази нощ ще бъде светла,
на Коледа се случват чудеса...!
© Светла Всички права запазени