Едно дете мечтае още в мен
и в чудеса да вярва не е спряло,
дори в дланта на вихър обледен,
и сред проблеми да е преболяло.
Едно дете ще пазя дълго в мен
със пламъка на детство избеляло,
дори светът да гледа отегчен
и да се смее в свойто криво огледало.
Едно дете живее още в мен,
макар и доста помъдряло,
с усмивка то посреща всеки ден,
и търси новото начало.
© Сеси Всички права запазени