Все отнякъде се почва
и върви се все напред.
След тирето идва точка,
но за земния ни ред.
Има ли предел Безкраят?
Многоточия блестят...
Нещо в теб дълбоко знае:
без финал е този път.
Следваш своята посока
с удивителни безчет.
За Живота няма точка
във космическия ред.
© Вилдан Сефер Всички права запазени