Всеки край е начало едно.
Всеки път почва с малка пътека.
И реката се ражда поток,
а пред нея се ширва морето.
Всеки ден е изтлеела нощ.
И лъжата забравена истина.
А душата е късче любов.
Преродена.Отново пречистена.
Ех, животът... е просто живот.
Полет, битка, пълзене и дишане.
Любовта го облича със цвят
и му дава цената и смисъла.
Всичко има си своя цена,
всеки поглед, усмивка, дихание....
Отброява във миг Вечността...
В мигове трупа тя състояние!
Всеки край е начало... дано!
Всеки миг е жълтица за Времето!!!
Христина
© Христина Дренска Всички права запазени