6.05.2014 г., 18:15 ч.  

Вселенска душа 

  Поезия
455 0 2

Вселенска душа

Вселенската душа е нажежена
и в нея пламват хиляди звездици.
В небесната пространствена арена
препускат мигове в редици.

Вълшебен повей ни покръства
под свода на дъгата и лазура,
а светлината млада и чевръста
с любов безкрайна ни опива.

Вървим по хребета на дните..
и дишат върхове, треви, балкани.
По-малко в дълбините на душите -
покълват семенца подбрани.

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да,.. Благодаря!!!
  • Вечните въпроси, които си задава човек и е толкова хубаво не
    да получаваш отговори, а да си ги задаваш заедно с някой,
    на когото държиш!!!Поздрав от мен за хубавия стих!!!
Предложения
: ??:??