Всички думи са безсилни
вярно да я изразят.
То е все едно да дишаш
въздуха със пълна гръд.
Тя от Космоса извира -
тихо си проправя път...
Там, където тя се спира,
бяга и самата смърт.
Там, където тя царува,
щедро блика радостта...
Смисълът навярно в туй е -
да познаем Любовта.
© Вилдан Сефер Всички права запазени