За Бога няма шанс и съвпадения,
и в раждане, любов, съдба…
Късметът ни е избор от решения,
а щастието – нашите слова….
* * * *
Всичко, което ми казваше някога
в спомени се затваря.
И сред тополите пеейки вятърът
в мойта душа го повтаря.
Всякаква случка с някого, някъде
там е написана, Горе…
Прости случайности, сложни понятия,
нашият път е история…
Всичко това са лични спомени
потънали в паметта ми…
Там, на балкона, в стената оронена
още мълчи любовта ни…
© Елена Костадинова Всички права запазени