Не виждаш нищо вече в мен,
останала съм само сухи спомени.
И в моя образ толкова студен
дори следи от сълзите отронени.
Не чакаш нищо вече занапред
и даже малката искрица е загаснала,
която топлеше сърце от лед -
дори следа сега не е останала.
Защо тогава днес стоиш пред мен
и аз отдавна вече се предадох.
И нямам сили даже за момент
да ти доказвам всичко ли ти дадох!
© Наталия Иванова Всички права запазени