Всичко наопаки
Днес не е модерно
да си честен и почтен
днес е модерно
да си подъл и откачен
Днес не е модерно
да си добър и съпричастен
днес е модерно
да лъжеш и да си властен
Да прецакаш някого
се счита за успех
и вместо да си омерзен
ти се чувстваш удовлетворен
Злобата и завистта
вървят ръка за ръка
омразата и пошлостта
са все на първите места
Кризата и несигурността
пораждат лошотия
а напредъка на другите
поражда лакомия
Духовността се крие
зад посредствеността
простотията първа тича
и на тъмнина ни обрича
Къде сте вий сега
обич и доверие
любов и уважение
в нашите взаимоотношения
Разумът се губи
мисълта я няма
течението ни носи
бъркотия голяма.
© Карина Кралева Всички права запазени
зад посредствеността..."
Страшно звучи,но пък затова колко е верно!!!Да,това е нашата действителност за съжаление...