ВЯРА
Днеска за Светлото Утре ще пиша,
също за Своята Вяра в Човека:
Вяра, която в гърдите ми диша;
Вяра, която проправя пътека,
водеща все по-напред и нагоре
към необятни сияйни простори,
към всепоглъщащи злото мечти,
светещи ярко в сгъстения мрак,
сочещи пътя към Светлия Праг,
дето Душата в покой ще трепти!
© Раммадан Л.К. Всички права запазени