Неразтворен остана красивият
парашут на моите мечти.
Останах ранен, но жив
и в стиха нов живот цъфти.
И като кактус на 100 години
цъфнах днес и оцелях.
Сега трябва нагоре
с нови мечти да летя.
Дори и да знам, че не мога...
Дори да потъна в мъгла,
ще вярвам, че ще се разтворят
този път мойте крила...
© Мартин Драганов Всички права запазени