Вяра, Надежда, Любов.
Как ли от епоха толкова стара
би оцелял човекът без
ВЯРА?
Кой ли от тъмнината го извежда,
ако няма в сърцето
НАДЕЖДА?
И като посланик на Божи Благослов
носи в деня:
ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ!
Честит празник и честит имен ден!
© Дора Ефтимова Всички права запазени