Защо ми дремеше?
Да бях лошо момче,
което играе игрички!
Но аз исках теб и бях откровен.
Знам, ще намериш някой по-добър от мен
и аз ще намеря някоя по-добра от теб.
Но аз исках теб, въпреки нея.
Някоя по-чаровничка
и още по-интересна;
Даже по-женствена.