ВЪПРЕКИ ВСИЧКО
Въпреки всичко,
въпреки хомота –
сърцето самичко
обича живота…
С него и душата
бленува, мечтае,
наказана до стената,
щастие ви желае…
А вий не се чудете
на порива чист –
ръката поемете,
светът е лъчист…
© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени