Пролет е, хора! Даже е лято!
Полейте градините, нека цъфтят.
Събувам се боса и по тревата,
краката не стъпват, а просто летят.
А въздухът сладък, как леко се диша
и радост изпълва душата докрай,
от благодарност сърцето въздиша,
Боже, направил си в мен да е Рай!
© любимка Всички права запазени