Когато някой те попита: "Защо се сърдиш?"- ти кажи:
"Защото просто не разбирам, кому са нужни тез лъжи?"
Когато някой те попита: "Защо отдръпна се от мен?"
Погледни го във очите и му кажи: "Защото вечно съм във плен!"
© Ян Тра Всички права запазени