Пореден,
не последен
(надявам се)
е ден
рожден
за мен.
А всичко е
във плен
на мисълта
дали ще е до мене Тя?...
А другото е
без значение!
*****
Върти се колелото
и скъсява
мига до опелото -
Животът намалява
с всеки миг,
със всеки стих...
Нормално
и банално -
Ха, Наздраве,
а другото е
Шоуто на Слави...
28.01.2021.
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени