Върви си как да изрека на глас,
когато всичко в мен крещи остани?
Как да забравя как в ръцете ти горях,
забравяйки всичко, само не и теб?
Върви си! Не, моля те, остани
и само мой завинаги бъди!
Остани — в сърцето и в душата,
завинаги двама с теб в любовта!
22.05.2020 г./ 18:00 ч.
Гр. Хасково
© Мечтателка Всички права запазени
Желая ти много нови творчески успехи!