Ах, напоследък светът е кулминация
от похот, и алчност, и гняв.
Глупостта - като заразна радиация,
тя става най-твърдата сплав.
Мозъкът ни се превръща в декорация
и с парите става се прав.
Растат идиоти като във плантация,
лишени от разума здрав.
И човекът се превръща в деградация,
злорадства над чуждия гаф.
Кога ли, кога ще има ампутация
на тоз' отвратителен нрав?
© Александър Койчев Всички права запазени