Родих се отново
с по-чиста душа,
но в същото - грешното тяло...
За да разбера скоро
без срам и тъга,
че съм малка част от безкрайното цяло...
И вървейки по Пътя
с това тяло в Ръка -
аз спрях да се лутам:
с това тяло в Душа.
© Вечерница или Зорница Всички права запазени
"с това тяло в Душа." !!!