Понесени през вихрите на дните
догонваме най-святата мечта,
прегърнали крилете на орлите
се носим като приливна вълна.
Докосваме живота чрез наслада
потопени в реки и сред жита
усещаме предвечната награда
от тайните недра на Любовта.
До грейналата залезна жарава
израства преродена светлина,
през лунната пътека преминава
към новата изгряваща зора.
Вървим възторжено в душите
дори сред мразовити времена,
Надеждата възкръсва от очите
повярвала на своята звезда!
~~
Лъчиста
© ЛЪЧИСТА Всички права запазени