Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Взривих се от баналното пространство
на хорица нищожни и себични.
От курвите напридошли от странство
с логаритмични стихове, е(пични).
Поетките наддали в килограми,
с отпуснати гърдички и шкембенца,
оригващи дезодорант и епиграми
от рими евтини, но все с претенция.
Взривих се от любовни обяснения -
отдавам ти се - не - ще съм самотна.
Какво тук значат нечии си щения,
при банкрутирала поезия сиротна.
Поетките нахъсани пристават,
с молѝва твърд между бедрата,
на влажните оргазми и венчават
пред огледалото небето и земята.
Взривих се от словесно блудство
на труженички в делника от рими.
Те Бог готови са да учат на изкуство,
но Той оставя ги завинаги незрими.
© Младен Мисана Всички права запазени
Няма да намерим патетични вълнения между "ох"и "ах"!
Но пък сваляне на маската на суетата и фалша е откровено казано.
А може би, това морално кредо, е естетически знак за добронамереността: да кажем каквото мислим,въпреки всичко останало!
Специални поздрави,Младен!