Къде изчезнаха сезоните
И малък Сечко вече не е същият
А есента и лятото преплитат се
И все е пролет все е пролет
От топлинка поникнаха кокичета
От светлина не се издържа нощем
Къде изчезнаха сезоните и нощите
И нощите къде са
По-рано слънцето изгряваше
По-бавно
сега изобщо не залязва
как да изгрее милото
и думите не са което бяха
едно „здравей” се промени тотално
по-рано беше поздрав сега е коментар
и много още е и обич е и радост
и… така…
И ослепяваме от тази светлина
Но продължаваме да пишем
Да правим бури и слънца
Да храним със ръцете си змиите
А те от толкоз добрина
Превръщат се във пеперуди мили
Ех накъде върви света
По цели нощи аз творя
нежност и красота…
Така с любов аз промених света
© Светлана Лажова Всички права запазени