Толкова е хубаво да вярваш,
че пак цветята ще са цъфнали,
че жарко слънце ще ни сгрява,
в душите песни ще са звъннали.
Толкова е хубаво да знаеш,
че имаш някъде приятели,
с които сте делили залък
и нишката не сте прекъснали.
Толкова е хубаво да кажеш
виж - ето живи сме - ще можем
да гоним злобата и мрака,
добри ще бъдем, просто, Боже.
© Мариола Томова Всички права запазени