8.03.2014 г., 22:38 ч.

За едно прекрасно дете 

  Поезия » Друга
590 0 1

Ти още си малък и нищо не знаеш,
вместо с живота суров, с играчки играеш.
Усмивки начесто безплатно раздаваш,
очички пълни с надежда, просто сияеш.

 

Нямам майчина ласка, миловидно лице,
нито бащина обич и силни ръце,

като баба не мога вечер песни да пея,
нито като дядо в облаците с теб да се рея.

 

Аз съм просто леля с голямо сърце,
ангел-пазител, за теб, мое малко дете.
В живота ще бъда твой верен другар,
съндъче за тайни, от Господа дар!

© Гергана Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??