За хиляди неща искам да ти благодаря!
И отново и отново тези думи на теб искам да подаря!
Как да ти благодаря?
За това как да ти отплатя!
Какво направи ти за мен?
Как правиш щастлив всеки мои втори и четвърти ден
Много благодарна съм аз.
И винаги се радвам когато сме само ти и аз.
Защото връзката ни е нещо специално.
При теб се чувствам направо идеално.
21.05.2024
За моята психолог приятелка!
© Нина Петкова Всички права запазени