23.06.2014 г., 22:36 ч.

За лятото в Драгойново 

  Поезия » Друга
305 0 1

Тук виждам как денят изгрява
във розовите пелини
и славейчето глас издава
и на нощта се инати!

Тъй става лете във селото.
Живота в селото е друг.
Избрах  го, че е по-доброто...
И цяло лято ще съм тук!

А зиме буря щом завие,
в града си ще се прибера!
Напред-назад вървиме ние...
Не знам кога и аз ще спра!
 22.06.2014г.Драгойново

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??