ЗА МЕН
Когато мечтая - мечтая разумно.
Когато обикна - обичам докрай.
Говоря по малко, но с истински думи.
И най ми харесват септември и май.
Илюзии вече отдавна не храня -
че повече болка донасят ми те.
Със стихове шия отворени рани
и пак продължавам по пътя напред.
Макар да изглеждам тъй крехка и слаба,
аз всъщност съм силна и горда жена
и вярвам, че Господ не ме е оставил
и място си имам на тази земя!
© Христина Радомирова Всички права запазени
Знай, че на тази земя за всеки човек Бог е отредил най-точното място! :*