Лисиците отдавна се отучиха
да се целуват със ловци по стръмното.
Мустаците им са провиснали
но не със дъх на лук,
а само вкиснало...
Житата се подпалиха
от случване.
Не отразяват слънцето по жътва -
(ако искат де).
Водата пий от средния чучур,
тогава хваща
единствено пречистване.
Пилотите си имат екипаж,
но има ли пилот във самолета
след излитане?!
Провокирано от http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=158413
п.п. Нищо лично към авторката!
© Нели Всички права запазени
П.П. Ходих, видях и мисля, че не промених мнението си. Съжалявам.