27.05.2014 г., 18:46 ч.

За морала 

  Поезия » Друга
356 0 1

ЗА МОРАЛА

Аз пак ще пиша за морала...
Човекът без морал е звяр.
Човещината щом е спряла,
за него вече няма цяр!

У нас съсипахме морала,
и Правдата, и Любовта.
Душата ни в боклук е спряла,
и търси края на вета!

Не искам това да се случи,
но пътят ни върви натам,
щом хората не се обичат,
за всички ни това е срам!
  26.05.2014 г. Драгойново

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??