За НЕГО
Как разбираш всичко сам,
без дори да си голям,
стъпки учиш във игри
и мечтаеш си дори...
Там далеч, на край света,
може би си у дома,
мама, тате, котарак,
твоят свят е вечно млад...
Искаш всички да са с теб,
да обграждат те навред,
със играчки, книжки, лек,
да поемеш своя век...
© Вал Герх Всички права запазени