26.02.2008 г., 7:12 ч.

За Него (а може би и мен) 

  Поезия » Друга
986 0 2
   

За Него (а може би и мен)

 

Колосален, единствен,

превъзходен, красив...

Всичко даваш, не мислиш,

после бавно гасиш...

Нежно пипаш, виновен,

после мъчиш, гориш...

Ту строиш ме на кула,

ту рушиш и валиш...

Прикована, добра

и красива, и злак...

Изтощена, сама

и сред много една...

Ту ти бърша сълзите,

ту ги пия с вина...

Нежно, пивко,

червено, сухо

вино съм аз...

"Не отпивай от мене!"

- упоена зова...

© Гери Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??