12.11.2015 г., 21:18 ч.

За обичането 

  Поезия » Философска
518 0 0

 

Обичането не е да приемаш

неук и грозен, страдащ и сакат,

не е умение от тях да вземаш

тъга и да им връщаш благодат!

 

От обич можеш само да твориш,

да създадеш най-чистото вълшебство,

да тичаш, да прегръщаш и гориш

и да оставиш буря за наследство.

© Екатерина Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??