ЗА ОБЛАЦИТЕ
Заблъскаха се облаците във небето
И стана страшна крамола.
Тъмата облачна се плъзна по полето
И дъжд заплиска в близките села.
Светкавици разсякаха със гръм простора
И пукотът им ясно проехтя.
И някъде съвсем наблизо в двора,
могъщата енергия се вля!
14.08.2017г. Драгойново
© Христо Славов Всички права запазени