Парите, парите, ах, те привличат жените!
И това не е случайност, за Бога!
Това е най-старата истина, братко...
Парите, парите, ах, те са единствен афродизиак за жените.
Само те притъпяват мъката, сбрана
от грубостта и пренебрежението мъжко.
И защо онзи силният, що бори се от гордост и за слава,
е толкоз учуден, че в кесията трябва да бръкне за своята дама?
Парите, приятелю, са цената, която заплащаш за нейната вярност.
Не бъди сърдит, когато принцесата нацупено
на други изпраща усмивки непринудено.
Те явно наясно са повече от тебе,
че за да израсне хубаво и жилаво цвете,
грижи му трябват и силното, мъжкото рамо.
Когато обаче решил си с вятърни мелници да се пребориш,
плати и самотата, за да ти е мирна главата.
Иначе, парите сами ги намират жените.
И карат палави пламъчета да им искрят във очите.
Парите, парите, ех, бедни мой братко,
парите винаги ще възбуждат жените.
© Деси Мандраджиева Всички права запазени