Влюбени щурци припяват
носталгичните си песни
с дъх на лятна незабрава
и ухание на есен.
Още тайничко въздишат
по светулчената нежност.
Къса сребролунни нишки
нощ от мигове безбрежни...
Есенен мистичен вятър
носи ехо от звездите.
За последно спи земята
в люлката на щурчов ритъм...
© Вилдан Сефер Всички права запазени