ЗА РЪКА С ЛЯТОТО
Надяна Лятото сини сандали,
рокля облече басмяна.
Поиска море, бриз да го гали,
и тръгна до мене засмяно.
Подари ми букет - първите макове
и детелини щастливи.
Подскача до мен доволно-усмихнато.
Порасне ли, ще си отиде...
© Радка Миндова Всички права запазени