Много пъти съм грешала.
И грешките си не отричам.
Но когато съм права - съм права!
Нали съм си мъжко момиче.
Държа си на думата винаги.
И реша ли нещо, го правя.
Проблеми щом имам - решавам ги.
И разваления шкаф си поправям.
Самичка си карам колата.
И при нужда се бия
(ей така си вървя, по хавата).
Ако съм спирт, ще съм силна ракия.
Сърцето ми е голямо.
И лесно не се панирам.
Но имам нужда на мъжкото рамо
понякога глава да опирам.
Не обичам да се оплаквам.
Да ме тешат не обичам.
И честичко си поплаквам...
Аз съм мъжко, но все пак момиче!
http://www.youtube.com/watch?v=AL2WR5FIdWc