Сърцето никога не лъже
и не забравя в миг да трепне,
с мелодия ту весела, ту тъжна -
същинска перла белоснежна.
Сърцето знае да обича
и да предрича топла зима,
и пролет нежностна на птица,
и есен - с щедрост несравнима.
Сърцето търси своя притча,
да я дари навеки, свише -
оттам да пийнем скришом
и святата омая да открием.
© Мариола Томова Всички права запазени
но не забрава,ах, но не забрава"