Животът е драма,
животът е сцена.
Живот е за двама
във песен възпена...
Как някой във люлка...
Как друг е във ложе...
Как някой живурка,
да блести друг може.
И никой не пита...
Любов се познава?!
Вълната ни люшка,
потъваш, но плаваш...
© Дияна Всички права запазени
Желая Ви късмет!!!