За теб, приятелко
За тебе, мила приятелко любима,
пиша аз тези редове,
нещичко за спомен
аз да ти оставя,
за да грей усмивката
на твоето лице.
Недей забравя този ден
и спомни си, че аз много те ценя,
обичам те и те тача
като моя родна сестра.
Недей забравя щастливите моменти,
прекарани в смях и веселби,
пази ги ти в сърцето си, където
завинаги остават те.
От твоята приятелка, която
много те обича!
© Петина Георгиева Всички права запазени