14.09.2024 г., 19:49 ч.

Забрави 

  Поезия » Любовна
41 1 0

Забравѝ

 

Сълзите ми да спреш, ме целуни!

И болката с прегръдка прогони я!

В очите после ти ме погледни

и там, във тях дълбоко потърси я!

 

Дори за тебе спомен да съм аз –

случаен, мимолетен, краткотраен!

Забравена любов и миг екстаз!

А краят? Краят просто е незнаен!

 

Сега си там! Сама си! Сам съм аз!

Самотен бродя в сънищата само!

А тишината шепне с нежен глас:

животът Господ е създал за двама!

 

Понякога дори и Бог греши!

Но там, пред Него щом човек застане,

той каквото трябва ще реши!

След Него Дяволът ще ни подхване!

 

Отплеснах се! Но ти ме целуни!

Дори и да не искаш направи го!

Всичко друго просто забрави!

От сърце те моля! Забрави го!

 

14.09.2024 г.

 

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??